Laminaat

Tegel-Outlet.com is een jong bedrijf wat betreft laminaat en parket, maar met ervaren medewerkers die al jaren ervaring hebben in dit vak.
Onder het genot van een kop koffie krijg je in onze showrooms de service en aandacht die je verdient,
zodat je een goede keuze kunt maken.
Wij helpen je graag met het berekenen van de benodigde hoeveelheid.
Tegel-Outlet.com levert uitsluitend A-merken voor een Outlet-Prijs.
Kom snel langs in onze showroom in Tienray om ons assortiment laminaat, parket en vinyl te bekijken.

PARADOR VLOEREN BIJ TEGEL-OUTLET

parador-laminaat-showroom-te-koop-tegel-outlet-tienray

We zijn gespecialiseerd in Parador vloeren, een merk wat staat voor kwaliteit maar ook milieuvriendelijk bezig is.
Het hout wat gebruikt wordt komt uit duurzaam beheerd bos, en houtafval wordt voor verwerking naar biomassacentrales gebracht. Zo wordt continue nieuwe energie geproduceerd.
Tegel-Outlet.com heeft gekozen voor een groen logo, we denken aan het milieu en de toekomst, daarom is Parador een goede keuze voor ons. Parador heeft het Duitse milieukeurmerk Der Blauwe Engel, en om aan de ecologisch en kwalitatief hoge maatstaven te voldoen produceert Parador alleen maar in Duitsland en Oostenrijk.

 

OVERIGE MERKEN

parquetvinyl-laminaat-parket-vinyl-te-koop-tegel-outlet-tienray

Natuurlijk leveren wij van Tegel-Outlet.com ook andere merken zoals Parquetvinyl. In onze showrooms vindt u een collectie van onze vloeren, deels gepresenteerd op grote showroomborden van 1 bij 2 meter zodat u een reëel beeld van de door u uitgezochte vloer krijgt. We leveren ook ondervloeren voor vloerverwarming maar bijvoorbeeld ook ondervloeren die het eigen loopgeluid reduceren, zodat het geluid in de ruimte niet zo hard klinkt maar wordt gedempt. De Parador Akustik 100 is een ondervloer die deze eigenschap heeft, deze hightech –akoestiekmat is speciaal ontwikkeld voor gebruik onder zwevend gelegde vloeren. Uiteraard kan Tegel-Outlet.com bijpassende plinten leveren, maar wat uw keuze ook is, bij Tegel-Outlet.com vindt u altijd een vloer die aan uw wensen voldoet.
Laminaat is tegenwoordig verkrijgbaar in een groot aantal formaten, ontwerpen en decors.
Door het gebruik van nieuwe print technieken is het mogelijk om laminaat te voorzien van verschillende design prints en unieke ontwerpen, waarbij de focus voornamelijk gelegd word op de klassieke houtoptiek laminaatvloeren. De gedetailleerde houtprints creëren een bijna echte nabootsing van vele natuurlijke materialen,
doordat de individuele planken zo gevarieerd zijn word er een indrukwekkende overtuigende plankvorming gecreëerd. Hier blijft het echter niet bij. Door te werken met verschillende oppervlakte afwerkingen worden de natuurlijke materialen nog realistischer nagebootst. Mede door de verbetering van de kwaliteit is de populariteit van laminaat de laatste jaren erg gegroeid.
Laminaat is in de tussentijd een standaard geworden in de huizen en appartementen van tegenwoordig.
Omdat laminaat zo goedkoop en praktisch is, is het geschikt voor bijna elke denkbare ruimte.