Inspiratie

MONSTERPAKKET / MONSTERSAMPLE

Wist je al dat je via onze webshop www.tegelstudio.nl ook monsterpakketten en losse monstertegels kunt bestellen? Erg handig in deze tijd nu je niet fysiek naar de winkel kunt om tegels uit te zoeken en te vergelijken.

De monsterpakketten bestaan uit twee, drie of vier proeftegels in het formaat 30x30 cm. De tegels in de verschillende verpakkingen kunnen verschillende kleuren hebben binnen een serie of uit totaal verschillende series komen.

Ben je bijvoorbeeld geïnteresseerd in een houtlook in neutrale tinten, maar weet je niet welke kleur je het mooiste vind, dan kun je bijvoorbeeld het Houtlook Mix proefpakket bestellen. Dit pakket bevat vier kleuren 2 uit de Eiche en 2 uit de Artwoord serie van het merk Novabell. Het pakketje wordt direct naar je huis gestuurd zodat je de vier kleuren van dichtbij kunt zien.

Of twijfel je tussen 2 tinten uit 1 serie, bestel dan het monsterpakket van de betreffende serie, bijvoorbeeld het monsterpakket Sant Agostino Oxidart.

 
 

Denk je al te weten welke tegel jou voorkeur heeft, maar wil je toch nog een keer kijken hoe de tegel er bij jou thuis uitziet, bestel dan een losse monstertegel. Een losse monstertegel is ook handig bij het uitzoeken van een keuken of eventueel het meubilair.

We kunnen van verschillende fabrieken en series monstertegels aanbieden. De rode button op de website geeft aan of dit mogelijk is. Mocht de button niet bij de serie staan waar jij interesse in hebt, stuur ons dan even een mail. We kunnen altijd bij de fabriek opvragen of dit mogelijk is voor de door jou gevraagde serie.

Voorbeelden:

  • Monsterpakket 1: Tegelstudio, Betonlook Mix, Betonlook Mix
  • Monsterpakket 2: Tegelstudio, Sant Agostino, Oxidart, MPOxidart1