Inspiratie

TIPS VOOR EEN KLEINE BADKAMER

TIP 1 | lichte wandtegels

Lichte wandtegels maken je ruimte aanzienlijk breder en geven je badkamer een meer open karakter. Of je nu kiest voor een lichte steenlook, een koele betontegel of de klassieke witte wandtegel het effect blijft hetzelfde. Via deze link vind je al onze wandtegels.
 
TIP 2 | halve wand

Een installatie op de muur is noodzakelijk als de stortbak van het toilet in de muur is verborgen. Voor badkamermodernisaties wordt tegenwoordig nauwelijks nog een andere oplossing gebruikt. Voor kleine badkamers is een halfhoge installatie aan de muur een zeer goede keuze. Waarom? De halfhoge muur laat de ruimte luchtiger ogen. De badkamer ziet er automatisch groter en opener uit. Een bijkomend positief effect: je creëert hiermee indirect een plank die waardevol is in een badkamer met weinig opberg ruimte.
 
 
 

TIP 3 | decor tegels

Om een kleine badkamer meer sfeer en allure te geven kun je kiezen om gebruik te maken van decor tegels. Deze zijn er in duizenden varianten en soorten. Van uitbundige, kleurrijke prints tot een subtiel houtlook decor. Wanneer je rondom het sanitair betegeld met een decor tegel, laat je het witte keramiek mooi uitkomen. Via deze link vind je al onze decortegels.

TIP 4 | grote spiegel

Een tip die al vaker benoemd is, maar daarom niet minder belangrijk, de grote spiegel. Een grote spiegel reflecteert de ruimte en maakt deze visueel groter. In een kleine badkamer is dit een snelle en makkelijke manier om de ruimte groter te laten lijken dan dat hij is.